Vismarkt 6, 2260 Westerlo (kantoor)

Erkend vastgoedmakelaar (België)
BIV 514397
BTW BE 0785.485.709

BA en borgstelling via NV AXA (Polisnummer 730.390.160 )

Openingsuren: elke weekdag van 09u00-18u00
zaterdag en zondag op afspraak

Huyskens Vastgoed & Advies gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.

Onze referenties

Tevreden verkopers, verhuurders, kopers en huurders, daar doen we het voor. Zij zijn dan ook de beste ambassadeurs die we ons kunnen wensen. Lees hieronder enkele van hun mooie woorden!

""Zeer tevreden over de ganse lijn alsook zeer professionele verkooppresentatie. Astrid neemt haar job ten harte en dat is duidelijk bij elk gesprek dat je met haar voert. Kortom, zij heeft mijn loft appartement aan een correcte prijs en vlot verkocht. Ze heeft het van A-Z prachtig gedaan. Voor een volgende pand kom ik zeker terug bij Huyskens Vastgoed! Bedankt Astrid.""
DP.
Verkocht 01/04/2023
""Zeer tevreden van de samenwerking met Astrid. Correct, vlot, stipt en met de nodige vakkennis zorgt ze voor een goede begeleiding van begin tot einde!""
Robin P.
Verkocht 05/02/2023
""Ik ben zeer tevreden over Huyskens Vastgoed & advies, ik was aangenaam verrast door de samenwerking en wat ik zeker en vast hun sterkste punt vond was hun betrokkenheid!""
Lori B.
Gekocht 09/03/2023
""Aangename samenwerking met Astrid Huyskens! Vriendelijk, correct en goede (snelle) communicatie. Je ziet dat ze haar vak gepassioneerd doet.""
Alicia S.
Gekocht 09/03/2023
""Ze waren altijd heel vriendelijk, zeker ook tijdens het bezichtigen van het pand, ook als ik belde kreeg ik meteen antwoord! Ze namen ook zeker de tijd om alles perfect uit te leggen en ik was echt aangenaam verrast!""
Marina M.
Gehuurd 22/03/2023
""Ik ben heel tevreden met hun service! Alles was goed in orde. De communicatie verliep vlot, ze waren altijd vriendelijk en beschikbaar. Wij hebben voor hun gekozen omdat ze gratis vrijblijvend advies hadden gegeven over het pand.""
Victor D.
Verkocht 10/10/2022
""Ik had een uitstekende ervaring met deze vastgoedmakelaar. De samenwerking verliep zeer vlot dankzij hun vlotte communicatie en opvolging. Ze reageerden snel op mijn vragen en hielden me regelmatig op de hoogte van de voortgang. Hun professionele aanpak zorgde voor een probleemloze transactie.""
Jurgen L.
Verhuurd 01/04/2023
"De samenwerking is heel vlot verlopen. Ik kan er niets fout over zeggen. Enkel postitief over hoe alles verlopen is."
Danny A.
Gehuurd 03/06/2022
"Astrid is heel professioneel en super vriendelijk en attent,zeker tijdens heel hectisch gebeurtenissen als verhuizen"
Gerda V.
verkocht 22/03/2022
"De samenwerking was heel positief. Er was een hele goede communicatie. Astrid volgde alles heel goed op. We werden ook constant op de hoogte gehouden over de stand van zaken."
Zora V.
gekocht21/03/2022
"Zeer bekwaam, kent haar job, is eerlijk en vriendelijk, probeert alles te doen om te voldoen aan de wens van de klant ! Is te vertrouwen!"
Maria G.
19/08/2022
"Astrid Huyskens is een top makelaar. Heel professionele aanpak. Steeds vriendelijk en perfecte opvolging en begeleiding van begin tot het einde. Kortom een zeer goede realistische bemiddelaar."
Gilbert J.
Verhuurd 06/12/2022
"Ik en mijn ouders lieten ons huis schatten door Astrid. Alles liep super vlot en stipt. We hadden binnen enkele dagen een afspraak en na het bezoek bij ons thuis , kregen we na slechts enkele dagen een zeer uitgebreid en duidelijk dossier van schatting. Astrid is zeer professioneel en tegelijkertijd zeer 'menselijk' , luistert , neemt haar tijd ... echt een zere fijne samenwerking. Ik kan iedereen aanraden om met Astrid samen te werken betreft verkoop , verhuur aankoop of huur van een huis of pand. Je zal tevreden zijn! "
Ellen Van Renterghem
07/12/2022
"Zeer correcte afhandeling. Bedankt Astrid voor de het snelle verhuren van de woning en de hulp bij het selecteren van een geschikte huurder."
Westerlo
verhuurd 21/02/2022