Vismarkt 6, 2260 Westerlo (kantoor)

Erkend vastgoedmakelaar (België)
BIV 514397
BTW BE 0785.485.709

BA en borgstelling via NV AXA (Polisnummer 730.390.160 )

Openingsuren: elke weekdag van 09u00-18u00
zaterdag en zondag op afspraak

Huyskens Vastgoed & Advies gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.

Onze diensten

Verkoop

Wenst u uw pand zonder zorgen en aan de voordeligste voorwaarden te verkopen? Vraag dan zeker een gratis schatting aan. Onze aanpak, gebaseerd op een ontzettend groot aantal actieve zoekers, levert een vlot resultaat voor uw woning op.

Daarenboven zorgt onze lokale en persoonlijke aanpak binnen de voordelen van een groter geheel voor een duidelijke meerwaarde.

Meer info

Verhuur

Verhuren is arbeidsintensief, het vergt continue opvolging en een flinke dosis mensenkennis. Je wordt daarenboven heel regelmatig geconfronteerd met nieuwe verplichtingen door de steeds wijzigende wetgeving.

Huyskens Vastgoed houdt een vinger aan de pols en informeert u op geregelde basis over uw verhuurde eigendom.

Meer info

Stedenbouwkundige inlichtingen

Bij de verkoop moet de kandidaat-koper worden ingelicht omtrent de stedenbouwkundige informatie die betrekking heeft op het onroerend goed dat te koop wordt aangeboden. Een aantal stedenbouwkundige inlichtingen moeten zowel in de overeenkomst, als in de publiciteit worden vermeld.

Voor het bekomen van de stedenbouwkundige inlichten moet u zich wenden tot de dienst stedenbouw van de gemeente waarin je pand gelegen is. Beslist u samen te werken met Huyskens Vastgoed, dan zullen wij deze aanvraag voor u in orde brengen.

Huyskens vastgoed zorgt ook voor een eventuele opname in het vergunningenregister.

Meer info

Hulp en opmaak verplichte certificaten

Als verkoper ben je wettelijk verplicht om vanaf de start van de verkoop in het bezit te zijn van zeven documenten: het bodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het keuringsattest van de elektrische installatie, het energieprestatiecertificaat, het postinterventiedossier, het kadastraal plan en de gegevens rond overstromingsgevoeligheid.

Wij helpen graag bij deze juridische kant van de verkoop. Hiervoor werken wij samen met vakmensen.

Meer info

Plaatsbeschrijvingen

Ook zonder verhuur of verkoop via ons kantoor, kan u beroep doen op Huyskens Vastgoed voor een gedetailleerde plaatsbeschrijving. Wij helpen u met plezier verder!

Voor info en prijs bel gerust naar 0479/75 73 41.

Meer info

Gratis waardebepalingen

Uw vastgoed gratis én volstrekt vrijblijvend laten schatten bij Huyskens Vastgoed.

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers.

Meer info

Rentmeesterschap

Naast het bemiddelen in verkoop of verhuur staan wij ook in voor het beheer van uw onroerend goed. Hieronder valt het contact met de huurder, de afspraken met de syndicus, het organiseren en opvolgen van herstellingen, maar ook voorzien wij administratieven en financiële opvolging. Zo wordt u ontzorgt van praktische kanten van verhuur en kan u als eigenaar ten volle genieten van uw rendement.

Meer info

Advies

Profiteer van onze marktkennis en laat u op vrijblijvende manier bijstaan bij uw vastgoedplannen. Wij dragen graag meer dan ons steentje bij, met een open vizier en steeds met uw belang voorop.

Meer info

Heeft u ergens anders hulp mee nodig?

U kan ons steeds volledig vrijblijvend contacteren voor een afspraak of om uw plannen te bespreken.

contacteer ons