Hulst 12, 2230 Herselt

Erkend vastgoedmakelaar (België)
BIV 514397
BTW BE 0732.575.969
BA en borgstelling via NV AXA (Polisnummer 730.390.160 )

Huyskens Vastgoed & Advies gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer

Over ons

Huyskens Vastgoed hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Astrid Huyskens 

Ondernemerschap is iets wat mij steeds heeft gedreven. Ik bleef dromen van dat ietsje meer zelfstandigheid, met grotere persoonlijke uitdagingen en verantwoordelijkheden.

In het ondernemerschap blijf ik graag trouw aan mijn eigen visie en huisstijl. Menselijk, professioneel, discreet met kennis van zaken. De vastgoedmarkt is in voortdurende evolutie & hierin wil ik uw constante zijn, een betrouwbare partner.

Naast het werk kan ik enorm genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Een wandeling met mijn vriend en onze hond door De Merodebossen, lekker eten en een goed glas wijn zijn voor mij de absolute ontspanning. Je kan mij ook steeds vinden bij familie en vrienden, zij zijn voor mij onmisbaar.

-Astrid Huyskens – Zaakvoerster – Erkend Vastgoedmakelaar

"Als jonge erkende makelaar draag ik vertrouwen, ultieme klantenservice, deskundigheid en hard werken hoog in het vaandel."

– Astrid Huyskens – Zaakvoerster

Onderling vertrouwen

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Huyskens Vastgoed vindt het daarom zeer belangrijk dat de klant kort wordt opgevolgd.

Goed luisteren en aanvoelen wat de klant belangrijk vindt verhoogt het onderling vertrouwen in de opeenvolgende gesprekken.

Diezelfde ingesteldheid beogen wij ook in de communicatie naar de kopers en huurders.

Contacteer ons vrijblijvend!