Vismarkt 6, 2260 Westerlo (kantoor)

Erkend vastgoedmakelaar (België)
BIV 514397
BTW BE 0785.485.709

BA en borgstelling via NV AXA (Polisnummer 730.390.160 )

Openingsuren: elke weekdag van 09u00-18u00
zaterdag en zondag op afspraak

Huyskens Vastgoed & Advies gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.
←   Diensten

Verkoop

Wenst u uw pand zonder zorgen en aan de voordeligste voorwaarden te verkopen? Vraag dan zeker een gratis schatting aan. Onze aanpak, gebaseerd op een ontzettend groot aantal actieve zoekers, levert een vlot resultaat voor uw woning op.

Daarenboven zorgt onze lokale en persoonlijke aanpak binnen de voordelen van een groter geheel voor een duidelijke meerwaarde.

Uw eigendom verkopen

Er is meer kans op een akkoord als er een “klik” is tussen de makelaar en de eigenaar of kopers. Wij hechten veel belang aan een warm menselijk contact in alle takken van onze organisatie. . Dit zorgt voor het noodzakelijk vertrouwen.

Huyskens Vastgoed hecht belang aan een open en transparante communicatie. U als eigenaar ontvangt alle updates en informatie, zo kan u alles op de voet volgen. Welke documenten zijn er al voorhanden? Hoeveel interesse is er voor mijn pand? Zijn bezoekers klaar om zich te engageren?

Ook nemen wij de administratieve rompslomp voor de verkoop van uw pand op ons. De nodige attesten, keuringen en opzoekingen: wij ontzorgen u volledig.

Wij garanderen een professioneel verloop van bezoeken en sluit de onderhandelingsfase af met een aankoopbelofte.

Voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning werken we samen met een professionele fotograaf. Kwalitatieve beelden doen potentiële kopers wegdromen bij hun nieuwe thuis. Het beeldmateriaal gebruiken we in de uitgebreide online en offline reclamecampagne die we voor uw pand opstarten.

Onze werkwijze

1 - Kennismaking

De eerste stap is de kennismaking. Wat zijn uw verwachtingen, noden en wensen? We bekijken samen met u het pand. Open en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. We maken geen loze beloftes.

2 - Waardebepaling

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers.

Meer info over onze gratis waardebepalingen

3 - Papierwerk

Bij een verkoop komt uiteraard ook wat papierwerk kijken. We nemen dat zo veel mogelijk uit uw handen om zo uw dossier te vervolledigen. Bijvoorbeeld door de de notaris van uw keuze te contacteren en de nodige documenten te verzamelen.

4 - Fotografie & Restyling

Een goede eerste indruk is cruciaal en geeft vaak de doorslag bij een aankoop. Potentiële kopers zetten sneller de stap wanneer ze zichzelf in uw pand zien wonen, en daar kunnen we een stapje bij helpen. Indien nodig stylen we het huis. Dat kan eenvoudig met wat dekens, kussens en andere accessoires. We kunnen ook digitaal aan de slag gaan en tonen welk potentieel een pand heeft.

Daarnaast zetten we professionele fotografen in om uw pand in beeld te brengen. Foto’s met perfect contrast en helderheid genomen met topmateriaal laten uw vastgoed helemaal tot zijn recht komen.

5 - Marketing en promo

De mogelijkheden om uw pand te promoten zijn eindeloos. Uiteraard verschijnt uw advertentie op de bekende vastgoed websites en komen er stijlvolle borden aan uw woning te hangen.

We maken ook reclame via persoonlijke mailings, online-advertenties, sociale media en advertenties in regionale zaken. Zo wordt uw woning optimaal in de kijker gezet.

6 - Persoonlijke begeleiding van kandidaat-kopers

Kandidaat-kopers krijgen vanaf hun eerste bezoek tot de eigenlijke overdracht van de woning dezelfde begeleider. Op die manier zorgen we voor een sfeer van vertrouwelijkheid.

7 - Verkoopovereenkomst

We begeleiden u doorheen het hele verkooptraject met open en duidelijke communicatie, ook in de onderhandeling met kandidaat-kopers. Bereiken we een akkoord dan zorgen we voor een sluitende en correcte verkoopovereenkomst waarbij we in nauw contact blijven met uw notaris.

Uw pand verkopen?

←   Diensten