Hulst 12, 2230 Herselt

Erkend vastgoedmakelaar (België)
BIV 514397
BTW BE 0732.575.969
BA en borgstelling via NV AXA (Polisnummer 730.390.160 )

Huyskens Vastgoed & Advies gebruikt cookies om je website ervaring te verbeteren. Lees meer
←   Nieuws

Verhuisplannen? Huyskens Vastgoed & Smooved

Geplaatst op 10 november 2021

Alleen nog maar zorgeloos dozen inpakken door de samenwerking met Smooved

Verhuizen is altijd iets apart. Als je verhuist moet je duizend en één dingen voorbereiden. Of je nu van de ene kant naar de andere kant van het land verhuist of gewoon twee straten verder, niets mag aan het toeval overgelaten worden. Er moet worden gedacht aan de post, elektricitiets- gas- en waterabonnement, internetprovider etc. Wil je dit vlot laten verlopen? Huyskens Vastgoed vond de oplossing met Smooved!

Bij Huyskens Vastgoed zit onze job niet gedaan na het afronden van een dossier. Ervaring zegt ons dat verhuisadministratie een vervelend klusje kan zijn. Wat als iemand deze klus van je overneemt? Ideaal idee? Dat vinden wij ook. Voor deze klus werken wij samen met Smooved, een gratis dienst die je verhuisadministratie in enkele klikken afrondt.

“In enkele minuten tijd helpen wij om alle contracten voor gas, elektriciteit, water, internet, televisie, telefonie en verzekeringen in één keer te regelen en vooral: daarbij meteen de goedkoopste leverancier en formule te selecteren. Daarnaast kan je ook een fysieke verhuisservice regelen en je post laten doorsturen naar je nieuwe adres. Kortom: minder paperassen, geen opzoekingswerk en meteen het goedkoopste contract voor onder andere elektriciteit, gas en telecom.”

Zo staan wij samen met Smooved in voor het volledige verhuistraject, van A tot Z.

Kosteloze hulp

Het team verhuisexperten staat altijd voor u klaar en gratis!

Het verdienmodel voor Smooved zit in de beloning die het van de energie-, telecom- en verzekeringsbedrijven krijgt, telkens wanneer een klant bij één van die leveranciers een nieuw contract tekent – of gewoon zijn huidige contract verhuist. Maar, belangrijk: er is een heel brede waaier aan leveranciers bij de start-up aangesloten.